MASTERPLAST Thermomaster Rock homlokzati rendszer

 Ft
 • Leírás

Leírás

THERMOMASTER ROCK, ha elege van a zajokból

A kõzetgyapot szigetelõ maggal épített hõszigetelõ rendszerek elõnyösek a nagy utcazaj környezetében élõknek, mivel a szálas szerkezetû kõzetgyapot lemezek nem csak jó hõszigetelõk, de kiváló hangszigetelõ képességgel is bírnak. Szigorúbb tûzvédelmi igények esetén is beépíthetõ, lévén a kõzetgyapot lemezzel épített hõszigetelõ rendszer gyakorlatilag tûzálló.

A rendszer összetevõi:

Szigetelõ lemezek
A szigetelõ lemezek képzik a homlokzati hõszigetelõ rendszer magját, ami meghatározza a hõszigetelõ rendszer teljesítményét. Minél vastagabb lemezzel érdemes építeni a rendszert, mert a vastagabb lemez jobban dolgozik és rövidebb idõ alatt térül meg a befektetés, hiszen a szigetelõlemez vastagodásával a rendszer többi elemének a költsége változatlan marad vagy csak kis mértékben növekszik.

 1. NOBASIL FKD és FKD-S vakolható kõzetgyapot, fajsúlyos szigetelõlemez
 2. ISOMASTER XPS lábazati szigetelõ lemez, vakolható felülettel

Ragasztó
A szigetelõ lemezek ragasztásának alapfeladata mellett a modern ragasztóknak a rendszer külsõ kéregképzõ anyagaként ágyazó és felületképzõ feladatokban is megfelelõen kell funkcionálnia.

 1. THERMOMASTER ROCK, speciális ragasztó és ágyazó anyag kõzetgyapot lemezekhez

Üvegszövetek
Az üvegszövettel megerõsített külsõ kéreg ellenáll a külsõ mechanikai behatásoknak, hosszú távon repedésmentes felületet biztosít, amivel a rendszer több évtizedes tartósságában is nagy szerepet vállal. Saját gyártása révén a MASTERPLAST kínálatában a sztenderd minõségtõl a prémium kategóriáig talál termékeket.

 1. MASTERNET CLASSIC

Színezõ anyagok
A kész hõszigetelõ rendszerek egyetlen látható rétegét képezõ vakolatok és festékek rendkívül fontosak az esztétikum szempontjából. Színtartó anyagaink használatával sokáig otthona dísze marad a homlokzati hõszigetelõ rendszer és az idõjárás viszontagságaival szemben is tartósan védett marad.

 1. THERMOMASTER univerzális alapozó, a biztos tapadásért
 2. THERMOMASTER akril/szilikon vakolat, 3féle struktúrában és 148 hangulatos színbõl választhat
 3. THERMOMASTER MOSAIC díszítõ lábazati vakolat, 25 színárnyalat a tökéletes végeredményért

Rendszer kiegészítõk
A részletek sokat tesznek a végeredményhez egy hõszigetelõ rendszer esetén is. A rendszer kiegészítõi minõségei kivitelezést tesznek lehetõvé, használatuk praktikus és a rendszer tartósságát is nagymértékben növelik.

 1. Lábazati kezdõsín, megadja az egyenes kezdõsíkot és a kialakításának köszönhetõen megakadályozza a rendszer alulról felázást is.
 2. Hálós élvédõ, védi a sarkokat a sérülésekre leginkább érzékeny pontokat. Ezzel az olcsó kiegészítõvel ezt könnyedén megteheti.
 3. Balkonprofil, vízcseppentõ orral, ami megakadályozza az erkélylemez felázását.
 4. Hálós ablakcsatlakozó profil, ablakcsatlakozás elegáns és profi módon
 5. Dübelek és a rendszer a helyén marad örökre.