Szolgáltatások

Betonacél hajlítás és vágás

A beton napjaink egyik legelterjedtebb építőanyaga: a családi házaktól kezdve minden épületben megjelenik kisebb-nagyobb mértékben. Ugyan már önmagában is rendkívül stabil anyag, ám a stabilitás maximalizálása érdekében szüksége van plusz merevítésre, amit betonacél gyártásával, majd beépítésével szokás megoldani.

betonacél gyártása annak érdekében fontos, hogy az elkészült betonépítmények szilárdsága fokozható legyen. A vasbetonban a nyomófeszültséget a beton veszi fel, ugyanis jól ellenáll a nyomásnak, a húzószilárdsága viszont alacsony, ezért az épületek húzófeszültséggel terhelt részeibe betonacélt helyeznek, mert a húzóerőt a betonacél veszi fel.

Az általunk kínált betonacélt a megrendelő igényei szerint vágatjuk méretre, majd hajlítatjuk meg a kívánt alakra. Ezek után nem szükséges az előbbi műveletekkel a helyszínen foglalkozni, hiszen a betonacél gyakorlatilag a megérkezését követően készen áll a beépítésre

Partnereinken keresztül vállaljuk a beton vasalásához szükséges betonacél vágását és hajlítását.

Betonacél szállítás

A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre, adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.

Impregnálás

A tetőszerkezet rovar és gombamentesítése vegyszerezéssel.

A faanyagok impregnálását partnereink az erre a célra kialakított impregnáló kádban merítéssel végzik.

Gyalulás

A nálunk vásárolt fűrészárut kérésére rövid határidővel partnerünkön keresztül meggyaluljuk.

Látszó felületű szerkezetek kialakításakor elengedhetetlen a gerendák, pallók meggyalulása.

A gyalult fűrészáru ellenállóbb a penész és a farontó bogarakkal szemben, könnyeben felület kezelhetőek, pácolhatóak.

Beton szállítás

Partnerünkön keresztül transzportbeton értékesítésben és a hozzá tartozó szolgáltatás, szállítás, szivattyúzás, laborszolgáltatás állunk rendelkezésre Budapest és környékén.